Contactlenzen en contactlensvloeistof kopen

Gebruik jij al lenzen en zijn dit dan ook nog eens zachte contactlenzen, zoals bijvoorbeeld maandlenzen, weeklenzen of daglenzen? Dan kun je tegenwoordig voor een laag bedrag online allerlei verschillende soorten zachte lenzen aanschaffen. Prijzen van lenzen en oogzorgproducten kunnen online wel 70% goedkoper zijn dan in een optiekzaak.

Welke lenzen zijn er zoal te koop? Eigenlijk kun je online alle soorten en mate lenzen kopen die je ook bij de opticien kan kopen, behalve harde contactlenzen. Dus ben jij op zoek naar maandlenzen, weeklenzen of daglenzen dan zijn deze allemaal online verkrijgbaar en het maakt echter niet uit of het sferische, toric of varifocale lenzen zijn. Voor een ieder is er wel een gepaste lens te bestellen, zelfs als je geen sterkte nodig hebt, dan kun je zelfs voor gekleurde lenzen zonder sterkte kiezen. Naast gekleurde lenzen kun je tegenwoordig ook al meekleurende lenzen kopen, deze lenzen worden namelijk automatisch donker en weer licht, naarmate er veel of weinig UV-licht op deze lens valt.

Draag je altijd al harde lenzen of nachtlenzen dan kun je echter niet online terecht voor je lenzen, want voor deze lenzen moet je een afspraak maken bij de opticien of lensspecialist. Dit komt namelijk omdat harde lenzen wat specialistischer zijn dan zachte lenzen. Ook voor nachtlenzen dien je een bezoek aan de opticien of lensspecialist te brengen. Lenzenvloeistof voor nachtlenzen en voor harde lenzen kun je echter wel online bestellen voor een lage prijs.

Naast zachte lenzen kun je online ook andere producten zoals contactlensvloeistof, oogdruppels, oogmaskers en oogzorgproducten aanschaffen.

Lenzenvloeistof

Lensvloeistof moet je aanschaffen als je harde lenzen, maandlenzen of weeklenzen draagt. Lensvloeistof hoef je echter niet te bestellen als je daglenzen draagt omdat deze lenzen al apart zitten verpakt in een houder met lensvloeistof.

Lensvloeistof gebruik je om je lenzen te reinigen, te bevochtigen en te desinfecteren. De meeste verkochte lensvloeistof wereldwijd is wel de alles in één lensvloeistof voor zachte lenzen, deze is er trouwens ook voor harde lenzen verkrijgbaar. Naast de alles in één lensvloeistof is er ook een peroxide contactlensvloeistof of aparte inzet- reinigingsvloeistof te koop. Een peroxide lensvloeistof gebruik je in de regel als je sneller last hebt van vieze lenzen.

Draag jij nog geen lenzen dan zal je deze lenzen als je ze online wilt bestellen echter voor de eerste keer moeten laten aanmeten bij een opticien.